Sunday, January 28, 2007

26 - Nomihôdai



Magyarul "all you can drink". A képen (balról jobbra): a tizenkettedik söröm, a tizenharmadik söröm, a kilencedik söröm, András, a tizenegyedik söröm, és a tizedik söröm (a szélén Ding első kólája). Az utolsó kettő már nem esett olyan jól, az egyiket a Tomi itta meg, egy fél korsót ott is hagytunk.

Hát igen, csodálkozunk hogy még senki sem nyitott éttermet korlátlan italfogyasztás opcióval Közép-Kelet-Európában?
Posted by Picasa

3 comments:

NotSoga said...

Ejnye Andris! Hát hogyne nyitottak volna már! Háromezerér' például annyi sört meg bort ihatol meg a Trófeában, amennyi csak beléd fér. Néha fojtásként meg csak rádobol egy adag hortobágyi palacsintát, oszt jóvan.

Andras Csibi said...

Ú, ezt basszus nem tudtam. Normális esetben most kitörölném a kommentedet, hátha akkor nem lehetne majd a Trófeában átalánydíjas sört kapni, és mégis igazam lenne. De nem látom hol lehet. Háháhá.

Vicc:
Ül a töltöttkáposzta a faszi gyomrában, egyszer csak lejön egy feles pálesz:
- Heló, én vagyok a töltöttkáposzta, te hogy kerültél le
- Há engem a Béla egészségére ittak.
Pár perc múlva jön még egy
- Szevasztok, engem is a Béla egészségére ittak.
A tizedik ilyen után megszólal a töltöttkáposzta:
- Ejj, bazz, annyit emlegetitek, megnézem már ki ez a Béla

(by Zoli)

Trófeában akkor asszem otthon csapunk egy partit. Bár inkább érdekelne az all you can eat, mert itt nincs normális hús. Most a para is amiatt van, hogy nem veszik meg a japik a disznónkat, mert "a sertés bizonyos részeit csak Japánban lehet eladni". Képzelhetitek milyen ocsmány minőségű húst árulnak..

Anonymous said...

mit kerestem, koszonom